Lån til hva du vil?

I Norge er vi faktisk så heldige at vi har mulighetne til å låne penger til akkurat det vi vil! Dette er naturligvis ikke like heldig for alle ettersom mange ikke har noe særlig til økonomisk sans – men akkurat det får man jo ikke gjort så mye med.

Lykkelig jente

Lånene jeg snakker om her er naturligvis forbrukslånene, og disse finnes det mange av i Norge i dag. Overalt hvor vi beveger oss på nettet dukker det opp annonser av forskjellige lånetilbydere som tilbyr oss lån uten sikkerhet, lån til hva som helst, lån til ditt og lån til datt – men det verste av alt er jo at det er sant.

Forbrukslån er som kjent lån man kan skaffe seg og som man ikke trenger å stille sikkerhet for, men dette igjen gjør slik at lånene ikke akkurat er spesielt billige – hvis man sammenligner med vanlige huslån. Men så er det da heller ikke snakk om å ta opp et huslån når man skal søke om forbrukslån, man søker jo om slike lån først og fremst i forbindelse med mindre investeringer eller hvis man skulle ha behov for ekstra penger.

En smart trekk er imidlertid å bruke pengene på noe som har en verdi, og ikke bare blåse dem bort på tull og vas, som f.eks. en Las Vegas-tur

Altså: har du behov for cash til oppussing eller til refinansiering av kredittkort eller smålån? Kanskje har du fått øynene opp for et tilbud du simpelthen ikke kan si nei til, men er mangler litt gryn? Trenger du båt, bil, ny veranda, nytt kjøkken – ja, hva som helst, så er forbrukslånet finansieringløsningen du kan være ute etter. Banken gir seg, for så si det på godt norsk beng i hva du bruker pengene til!

Fort gjort!

Det kanskje aller beste med denne formen for lån er at det er enkelt å søke samt at det går svineaktig raskt å få pengene. Ettersom det er langt i fra alle som har muligheten til å ha en stor andel penger stående på bok i backup, så kan muligheten til å skaffe seg slike lån definitivt være en livbøye når det kniper.

At lånet er raskt å få utbetalt skyldes at banken ikke krever sikkerhet og dermed blir dokumentasjonskravet blir langt mindre omfattende enn om man søker vanlig lån. Fra søknaden mottas til man har pengene på konto så tar de som regel rundt to arbeidsdager – og det må man få lov til å si er nokså kjapt!

Recent Posts

Tag Cloud

Meta

Magnus Har Mot is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © Magnus Har Mot